Spring til indhold

Anmeldelse af
Vesthimmerlands El-Forsyning

Vesthimmerlands El-Forsyning screenshot
0
2.4/5
Miljøvenlighed
1/5
Kundeservice
3/5
Ry blandt forbrugerne
0/5
Medlemsfordele
1/5
Pris
4.5/5

Priser

Vest for Storebælt

2,27

kr./kWh.

Øst for Storebælt

2,70

kr./kWh.

Binding: Ukendt. | Abonnement: 18,75 kr./md.

Abonnement: 18,75 kr./md.
Binding: Ukendt

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af
Vesthimmerlands El-Forsyning

Billig el. Hverken mere eller mindre skal eller kan du forvente af Vesthimmerlands El-Forsyning (VHEL), hvis primære fokus synes at være på at levere el til en rigtig skarp pris.

Der er kun ganske få informationer om elselskabet på deres hjemmeside, hvilket forklarer, hvorfor vi blandt andet ikke har fået afklaret, om der er binding på en aftale med VHEL.

Fordele

Fine, lange åbningstider

Har ry for at byde på skarpe priser

Ulemper

Sparsomt med informationer på hjemmesiden

Ingen anmeldelser på Trustpilot

Tilbyder ingen grønne/klimavenlige løsninger

Er du sikker på, at Vesthimmerlands El-Forsyning er det rette elselskab for dig?
Hvis ikke, så tjek vores oversigter over:

Er du sikker på, at VHEL er det rette elselskab for dig?
Hvis ikke, så tjek vores oversigter over:

Rigtig skarp pris på el og ikke meget andet

Hos VHEL kan du få el til en rigtig favorabel pris, som er iblandt de billigste i Danmark. Med en elpris på blot 2,37 kr./kWh i skrivende stund og et forholdsvist billigt abonnement på lidt under 20 kr. om måneden, får du svært ved at finde et elselskab, som kan levere strøm meget billigere end her.

Til gengæld får du ingen medlemsfordele, du er ikke garanteret klimavenlig strøm og der er ingen smart app, hvor du kan følge med i dit elforbrug. 

Kort sagt får du rigtig billig el, men så heller ikke mere end det.

Fornuftige åbningstider

Vesthimmerlands El-Forsyning har åbent mandag-torsdag fra 08.00-15.30 og fredag fra 08.00-13.30, hvilket er ganske fornuftige åbningstider.

Hvorfor skulle du bekymre dig om dit elselskabs åbningstider, tænker du måske, for det er jo ikke fordi man svinger forbi til en kop kaffe og en sludder. 

Lange åbningstider er stort set altid en fordel, fordi det giver et større tidsrum, hvor du kan komme igennem på telefon eller få svar på din mail. Hvis du har prøvet at sidde i en lang telefonkø, vil du vide, at det ikke er det sjoveste og mest produktive at foretage sig – hos VHEL kan du forhåbentligt slippe for at bruge det halve af dagen i røret, fordi du blot kan ringe på et senere tidspunkt på dagen, hvor der er knap så stor belastning på telefonlinien hos elselskabet.

Ifølge VHEL selv kan du komme igennem til kundeservice uden at skulle sidde i telefonkø.

Ingen anmeldelser på Trustpilot

En smule atypisk er der i skrivende stund 0 anmeldelser af Vesthimmerlands El-Forsyning. Vi kan se, at virksomheden ikke har gjort krav på deres egen Trustpilot-side, hvorfor de heller ikke aktivt kan bede deres kunder om at efterlade en anmeldelse af deres service.

Fordi der ikke er nogen anmeldelser af virksomheden, er det ganske svært for os at sige noget endegyldigt om elselskabet baseret på brugeranmeldelser.

Fornuftige alternativer til Vesthimmerlands El-forsyning

4.1/5

Binding: Ingen.
Abonnement: 0 kr./md.

Klimavenlig
Populær
3.8/5

Binding: 6 mdr.
Abonnement: 0 kr./md.

God pris
3.7/5

Binding: 6 mdr.
Abonnement: 0 kr./md.

Konklusion

Hvis du er på jagt efter et elselskab, som kan levere billig strøm, er Vesthimmerlands El-Forsyning et fint bud. Hvis du har andre kriterier end blot prisen, bør du dog overveje at kigge i retning af nogle af konkurrenterne i stedet. Prisen er yderst konkurrencedygtig hos VHEL, men det er også umiddelbart det eneste, du skal forvente dig.

På nuværende tidspunkt er der ingen anmeldelser af selskabet på Trustpilot, hvorfor det kan være svært for os at konkludere noget endegyldigt om VHEL. Ligeledes bugner hjemmesiden ikke med informationer, hvilket ikke gøre anmeldelsen nemmere for os.

Vesthimmerlands elforsyning logo
2.4/5

2,4/5

Vesthimmerlands elforsyning logo
2.4/5

2,4/5

Vigtigt angående priser!

Priserne, der opdateres i begyndelsen af hver måned, skal anses som vejledende af flere årsager:

  1. De beregnes med afsæt i sidste måneds gennemsnitspris for ren strøm. Her bruger vi Nord Pool som kilde.

  2. Der findes forskellige elnetområder i Danmark, og priserne for transport af el varierer disse områder imellem. I vores prisestimater har vi regnet med gennemsnitspriserne for transport i henholdsvis Aarhus (KONSTANT) for vest-priserne og København (Radius) for øst-priserne. 

    Selvom priserne for transport af el varierer fra område til område, påvirker denne variation ikke prisdifferencerne de forskellige elselskaber imellem. Det forholder sig nemlig sådan, at det beløb, du skal betale i transport-udgift, altid vil være betinget af det område, du bor i, og ikke af det elselskab, du har valgt. Med andre ord betyder det, at eksempelvis Norlys- og Nettopower-kunder vil betale det samme i transport-udgifter, hvis de bor i det samme område.

  3. Fra tid til anden foretager elselskaberne justeringer, hvad angår deres abonnement-satser og/eller deres tillægspris pr. kWh.


    Vi gør alt, hvad vi kan for at fange disse justeringer, men der vil være en risiko for, at vi sommetider glipper en eller flere af disse justeringer. Hvis du mistænker, at vi oplyser en misvisende abonnement-sats eller regner med en forkert strømtillægssats, så hiv hellere end gerne fat i os på info@eltjek24.dk, så dykker vi ned i, hvorvidt din mistanke er begrundet eller ej.

At sammenligne elpriser er virkelig ikke nogen let opgave, da det er et ekstremt uigennemskueligt og mudret felt, hvilket blandt andet hænger sammen med, at der er stor forskel på, hvordan de forskellige elselskaber oplyser om deres egne priser.

Nogle elselskaber opererer med stor gennemsigtighed og oplyser om alt fra strømtillæg, afgifter, den rene strømpris og så videre, mens andre udelukkende oplyser sidste måneds gennemsnitlige rene strømpris.

I vores kWh-prisestimater har vi medregnet samtlige omkostninger med undtagelse af abonnement-satsen. En sats, som vi naturligvis også oplyser om, men selvstændigt og altså ikke som en del af den estimerede kWh-sats. 
 

Vores beregningsmodel

Med henblik på at levere et så retvisende sammenligningsgrundlag som overhovedet muligt har vi kreeret vores egen beregningsmodel til at kortlægge de gennemsnitlige kWh-satser for de enkelte elselskaber.

Herunder følger den formel, som vores beregningsmodel benytter sig af:

(strømtillæg + den rene strømpris (et gennemsnit for seneste måned) + transportudgifter (et gennemsnit) + eltariffer + elafgift) x 1,25 (moms)