Spring til indhold

Grundig intro til samt anmeldelse af
Blue Energy

Blueenergy screenshot
0
4/5
Miljøvenlighed
5/5
Kundeservice
4/5
Ry blandt forbrugerne
4/5
Medlemsfordele
4/5
Pris:
3/5

Priser

Vest for storebælt

Spotpris + afgifter og transportudgifter

Øst for storebælt

Spotpris + afgifter og transportudgifter

Binding: Ingen. | Abonnement: 45 kr./md.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af Blue Energy

Blue Energy er et elselskab, der har to hovedformål. Først og fremmest ønsker elselskabet at gøre el til et mere forståeligt produkt. 

Derfor bestræber Blue Energy sig på at kreere letforståelige regninger, der ikke indeholder nogen uforståelige gebyrer. For dem er det nemlig vigtigt, at kunderne tydeligt kan se, hvad de betaler for. Ligeledes er det vigtigt for Blue Energy, at potentielle kunder ikke føler, at de overdynges med tomme løfter, da dette før eller siden vil føre til utilfredshed.

Derfor bestræber Blue Energy sig på tydeligt og koncist at udpensle deres vilkår, så potentielle kunder ved præcist, hvad de går ind til.

Blue Energys andet hovedformål er at yde et stort bidrag til den grønne omstilling. 

Hos Blue Energy er man helt bevidst om, at effekten af strøm er den samme, uanset om strømmen er grøn eller sort. Dog er man hos Blue Energy af den overbevisning, at langt de fleste mennesker ikke er ligeglade med, hvordan strømmen, de forbruger, produceres. Derfor er Blue Energy gået all-in på at levere grøn strøm, der produceres af bæredygtige energikilder. 

Fordele

Fornuftigt ry på Trustpilot

Fokus på grøn energi

Fine medlemsfordele

Ulemper

Ikke den laveste strømpris på markedet

Relativt høj sats for et strømabonnement

Er du sikker på, at Blue Energy er det rette elselskab for dig?
Hvis ikke, så tjek vores oversigter over:

Er du sikker på, at Blue Energy er det rette elselskab for dig?
Hvis ikke, så tjek vores oversigter over:

Super god kundeservice-afdeling

Foruden at gøre en stor indsats for miljøet skal Blue Energy roses for deres kundeservice-indsats. På dette parameter leverer elselskabet nemlig rigtig, rigtig fint.

Dels er det værd at fremhæve, at kundeservice-linjerne er åbne mindst seks timer samtlige hverdage. Derudover fremgår det, at 93 % af samtlige opkald til Blue Energys kundeservice besvares inden for tre minutter, hvilket er mere end godkendt.

Tilmed bifalder vi den illustration, som Blue Energy har lavet og indsat på deres kundeservice-side. En illustration, der visualiserer, i hvilke tidsrum det er lettest at komme igennem til kundeservice-afdelingen.

Det er dog langt fra sikkert, at du behøver at ringe til Blue Energys kundeservice for at få besvaret dine spørgsmål eller løst dine udfordringer. Dette skyldes, at Blue Energy har kreeret en fin FAQ-side, hvor de hyppigst stillede spørgsmål omkring Blue Energys forretning og strøm generelt besvares.

I forhold til at få adgang til de informationer, man ønsker, er det også værd at nævne, at Blue Energy har kreeret en fin brugervenlig app. 

Via denne vil du som kunde kunne følge dit strømforbrug ganske tydeligt og danne dig et overblik over dine aftaler samt regninger.

Adgang til en masse fede rabatter

Det er ikke alle elselskaber, der byder på medlemsfordele udover det sædvanlige, men Blue Energy er et af de selskaber, der gør. 

Vælger du Blue Energys strømpakke, der går under navnet ‘Blue Flex’, får du nemlig – foruden grøn strøm til en fornuftig pris – adgang til Blue Benefit, hvor du får adgang til mere end 2800 rabatter til alt muligt spændende, blandt andet Mofibo og Zalando. 

Et fornuftigt ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har Blue Energy modtaget over 8450 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4, hvilket svarer til ‘god’. 

Dermed er det vist ikke helt forkert at konkludere, at størstedelen af Blue Energys kunder er yderst tilfredse med Blue Energys service.

I de kommende afsnit dykker vi ned, hvilke positive forhold ved Blue Energy der fremhæves af de positivt stemte anmeldere, samt hvilke negative forhold ved elselskabet der fremhæves af de negativt stemte anmeldere.

Hvad roses Blue Energy for?

Den ros, der hyppigst går igen blandt de positive anmeldere, vedrører Blue Energys kundeservice-personale, der af flere beskrives som dygtige, behagelige, vidende, løsningsorienterede og tålmodige. 

Hvad kritiseres Blue Energy for?

Alle Trustpilot-anmeldelser er dog desværre ikke skrevet i en positive tone. 

Et lille udsnit af den samlede mængde er nemlig yderst negativt stemte, og hvis vi isolerer disse, kan vi se, at de kritikpunkter, der går igen, vedrører, at Blue Energys priser er for høje, og at en række forbrugere mener at være blevet faktureret højere beløb end de burde være blevet.

Derudover er der nogle få negativt stemte Trustpilot-anmeldere, der hævder, at Blue Energy har foretaget ændringer i vedkommendes abonnementer uden deres indblanding.  

Kort opsummering

Hvis du leder efter et elselskab, der tilbyder grøn strøm til fornuftige priser, så er Blue Energy ikke noget tosset valg. 

Dette elselskab har nemlig en tydelig grøn dagsorden, og deres priser er nogenlunde fornuftige. Når det er sagt, vil vi dog gerne lige gøre opmærksom på, at der findes billigere alternativer.

Flere af disse billige alternativer må dog se sig slået af Blue Energy, når det kommer til medlemsgoder. Her leverer Blue Energy nemlig på et rigtig fint niveau takket være Blue Benefit, som er en slags kundeklub, hvor du som kunde får adgang til mere end 2800 forskellige rabatter. 

Som du sikkert fornemmer, er vi ganske begejstrede for Blue Energy, og vi er langt fra de eneste. 

På Trustpilot har Blue Energy nemlig i skrivende stund scoret 4 ud af 5 stjerner, hvilket vidner om, at langt størstedelen af Blue Energys kunder er yderst tilfredse med den service, som Blue Energy yder.

Vigtigt angående priser!

Bemærk, at priserne, der opdateres en gang månedligt, skal anses som vejledende af flere årsager:

  1. De tager udgangspunkt i elselskabernes sidste måneds kWh-gennemsnitspriser.
  2. Der findes forskellige elnetområder i Danmark, og priserne varierer disse områder imellem. Derfor er der en risiko/chance for, at den gennemsnitlige kWh-pris i dit elnetområde enten er lidt lavere eller lidt højere end oplyst her på siden.
  3. Flere elselskaber opererer med flere forskellige strømpakker, og vi tager altid udgangspunkt i de strømpakker, hvor priserne er lavest.
  4. Hos de elselskaber, der i deres egne prisoverslag ikke selv har informeret om estimerede omkostninger for elnetselskabs-udgifter, PSO-afgift og elafgift, har vi taget udgangspunkt i elpris.dk’s samlede prisestimater i henholdsvis Aarhus for vest-priserne og København for øst-priserne.
  5. Omfanget af dit forbrug kan influere på din gennemsnitlige kWh-pris.


Hos de elselskaber, hvor det har været muligt, har vi taget udgangspunkt i, hvad den gennemsnitlige kWh-pris er i tilfælde af et forbrug på 4000 kWh. Dette svarer cirka til, hvad en gennemsnitlig familie med to børn bosat i et hus på 150 m2 bruger årligt.