Spring til indhold

Anmeldelse af
Energi+

Energi+ screenshot
0
3.7/5
Miljøvenlighed
5/5
Kundeservice
4/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Medlemsfordele
2/5
Pris
3/5

Priser

Vest for Storebælt

2,28

kr./kWh.

Øst for Storebælt

2,71

kr./kWh.

Binding: 6 mdr. | Abonnement: 0 kr./md.

Abonnement: 0 kr./md.
Binding: 6 mdr. 

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af Energi+

Energi+ er et yderst grønt elselskab, der tidligere gik under navnet ‘Grow Energy’. 

Via Energi+ kan du både få leveret gas og strøm. Uanset om du vælger det ene eller andet – eller begge dele – kan du være sikker på, at den strøm eller gas, du får leveret, vil være CO2-kompenseret med Energi+ som din samarbejdspartner.

Kun klimavenlige produkter

Hos langt de fleste eludbydere kan du både vælge imellem klimavenlige og knapt så klimavenlige strømprodukter, men sådan forholder det sig ikke hos Energi+. 

Godt nok byder elselskabet på flere forskellige strømpakker, men et fællestræk hos disse er, at de alle må siges at være yderst klimavenlige. 

På om os-siden konstaterer Energi+ da også, at de aldrig nogensinde kommer til at sælge et produkt, som ikke vil være CO2-kompenseret.

To produkter

På nuværende tidspunkt byder Energi+ på to forskellige strømpakker kaldet henholdsvis Strøm+ og Strøm+ 49. 

Sådan lød priser og vilkår i oktober 2023

Hvis du vælger Strøm+, lyder din vilkår således:

 • Binding i 6 måneder
 • 33,34 kroner i certificerings- og servicebidrag
 • 0 kroner i oprettelse
 • 0 kroner i abonnement 
 • 1 øre pr. kWh i spottillæg.

Når de 12 måneder er gået, stiger spottillægget til 10 øre pr. kWh, mens de resterende forhold forbliver intakte. 

Inden vi dykker ned i vilkårene for Strøm+ 49, vil vi gerne lige rose Strøm+-pakken. Først og fremmest varmer det vores grønne hjerter, at der er tale om en yderst klimavenlig strømpakke.

Dernæst muntres vores jyske sparsommelige sind af de økonomiske vilkår, der må siges at være ganske gunstige. Særligt i de 12 første måneder er vilkårene favorable. F

For Strøm+ 49 lyder vilkårene således:

 • Intet spottillæg
 • 33,34 kroner i Certificerings- og servicebidrag
 • 0 kroner i oprettelse
 • 49 kroner/md. i abonnement

Denne pakke er særligt attraktiv for dig, der har et yderst højt strømforbrug (+6000 kWh årligt). 

Abonnement-satsen er nemlig – sammenlignet med andre udbydere – i den høje ende, hvorfor dit forbrug skal være jævnt højt, hvis denne pakke skal være økonomisk attraktiv. 

Med et højt strømforbrug vil pakken til gengæld også være rigtig fornuftig set i et økonomisk perspektiv.

Fordele

Dejlig grøn profil

Nemt og overskueligt

Gratis oprettelse

Vildt introtilbud

Ulemper

Bindingsperiode på 6 mdr

Super fin kundeservice-indsats

Hvis det er vigtigt for dig, at dit kommende elselskab blandt andet kendetegnes ved at have en god kundeservice-afdeling, så er der endnu et godt argument for at vælge Energi+. 

På Trustpilot får Energi+’s kundeservice-afdeling nemlig mange rosende gloser med på vejen. 

Kundeservice-personalet beskrives blandt andet som yderst hjælpsomme, vidende, tålmodige og vakse. 

Fornuftige åbningstider

Energi+’s kundeservice-afdeling kan træffes samtlige hverdage i tidsrummet 9-15, hvilket er ganske fornuftigt sammenlignet med andre elselskaber.

Du kan naturligvis både komme i kontakt med kundeservice-personalet via telefon og over mail.

Stor og udtømmende FAQ-sektion

Skulle du have et spørgsmål angående Energi+ eller en udfordring relateret til elselskabet eller dit strømforbrug generelt, er det dog langt fra sikkert, at det vil være nødvendigt for dig at kontakte Energi+’s kundeservice-afdeling for at finde en løsning.

Sagen er nemlig den, at du på Energi+’s hjemmeside finder en stor, udtømmende og overskuelig FAQ-sektion, hvor de hyppigst stillede spørgsmål besvares i et letforståeligt sprog.

I denne sektion kan du blandt andet finde svar på følgende spørgsmål: 

 • Hvordan fungerer CO2-kompensation hos Energi+?
 • Hvad sker der med min nuværende elaftale, hvis jeg skifter til Energi+?
 • Hvad sker der, hvis jeg glemmer at give besked om min flytning?

Ingen ekstraordinære medlemsfordele

Nogle elselskaber byder på ekstraordinære medlemsfordele, eksempelvis i form af gratis billetter til sportsarrangementer eller særlige rabataftaler til x antal forretninger. 

Hvis du er på jagt efter et elselskab, der byder på sådanne fordele, er Energi+ desværre ikke det oplagte valg for dig.

Energi+ byder nemlig ikke på nogen medlemsfordele udover det sædvanlige. Det, der minder mest om ekstraordinære medlemsfordele hos Energi+, er følgende:

 • Ekstremt skarpe priser
 • Et solidt bidrag til den grønne omstilling. 

Rigtig flot ry på Trustpilot

I skrivende stund har Energi+ – tidligere kendt som Grow Energy – modtaget 2.082 og præsteret en samlet score på 4,4, hvilket svarer til ‘fremragende’. 

Dermed er det vist ikke helt forkert at konkludere, at størstedelen af Energi+’s kunder er meget tilfredse med den indsats, som Energi+ yder.

I de kommende afsnit dykker vi ned, hvad Energi+ roses for af de glade kunder, og hvad elselskabet kritiseres for af de knapt så glade af slagsen.

Grow Energy blev i oktober 2023 til Energi+

Hvad roses Energi+ for?

Isolerer man de mest positivt stemte Trustpilot-anmeldelser, vil man se, at den ros, der er gennemgående, i høj grad omhandler Energi+’s indsats på kundeservice-området samt på klima-området og derudover elselskabets prisniveau.

Som vi tidligere har været inde på, får rigtig mange kundeservice-ansatte fine ord med på vejen, og overordnet set beskrives kundeservice-personalet som værende både hjælpsomt, tålmodigt, skarpt, vakst og vidende.

Hvad kritiseres Energi+ for?

Selvom hovedparten af Trustpilot-anmeldelserne af Energi+ er positive, så finder man også nogle negative anmeldelser ind imellem.

Isolerer man de mest negative anmeldelser, erfarer man, at et gennemgående kritikpunkt er, at Energi+ – i hvert fald ifølge de negativt stemte Trustpilot-anmeldere – lover mere, end de kan holde. 

Flere hævder blandt andet, at de er blevet opkrævet oprettelsesgebyrer efter at have fået fortalt, at oprettelsen var gratis. Derudover melder en række Trustpilot-anmeldere også om lidt for aggressive og sultne telefonsælgere.  

I den forbindelse er det værd at bemærke, at flere hævder, at elselskabet ikke accepterer Robinson-listen.

Kort opsummering

Hvis du er på jagt efter et grønt elselskab, der leverer strøm til ganske fornuftige priser, og som samtidigt byder på gode kundeservice-forhold, er Energi+ et rigtig, rigtig godt valg. 

Langt henad vejen gør Energi+ nemlig det meste rigtigt. 

Træerne vokser dog ikke helt ind i himlen, og det gør de ikke, fordi Energi+ ikke byder på nogen ekstraordinære medlemsfordele.

Ligeledes trækker det naturligvis lidt ned i vores samlede bedømmelse af elselskabet, at dette – af flere Trustpilot-anmeldere – anklages for at bryde aftaler samt have lidt for aggressive og uærlige sælgere.

4.1/5

4,1/5

4.1/5

4,1/5

Vigtigt angående priser!

Priserne, der opdateres i begyndelsen af hver måned, skal anses som vejledende af flere årsager:

 1. De beregnes med afsæt i sidste måneds gennemsnitspris for ren strøm. Her bruger vi Nord Pool som kilde.

 2. Der findes forskellige elnetområder i Danmark, og priserne for transport af el varierer disse områder imellem. I vores prisestimater har vi regnet med gennemsnitspriserne for transport i henholdsvis Aarhus (KONSTANT) for vest-priserne og København (Radius) for øst-priserne. 

  Selvom priserne for transport af el varierer fra område til område, påvirker denne variation ikke prisdifferencerne de forskellige elselskaber imellem. Det forholder sig nemlig sådan, at det beløb, du skal betale i transport-udgift, altid vil være betinget af det område, du bor i, og ikke af det elselskab, du har valgt. Med andre ord betyder det, at eksempelvis Norlys- og Nettopower-kunder vil betale det samme i transport-udgifter, hvis de bor i det samme område.

 3. Fra tid til anden foretager elselskaberne justeringer, hvad angår deres abonnement-satser og/eller deres tillægspris pr. kWh.


  Vi gør alt, hvad vi kan for at fange disse justeringer, men der vil være en risiko for, at vi sommetider glipper en eller flere af disse justeringer. Hvis du mistænker, at vi oplyser en misvisende abonnement-sats eller regner med en forkert strømtillægssats, så hiv hellere end gerne fat i os på info@eltjek24.dk, så dykker vi ned i, hvorvidt din mistanke er begrundet eller ej.

At sammenligne elpriser er virkelig ikke nogen let opgave, da det er et ekstremt uigennemskueligt og mudret felt, hvilket blandt andet hænger sammen med, at der er stor forskel på, hvordan de forskellige elselskaber oplyser om deres egne priser.

Nogle elselskaber opererer med stor gennemsigtighed og oplyser om alt fra strømtillæg, afgifter, den rene strømpris og så videre, mens andre udelukkende oplyser sidste måneds gennemsnitlige rene strømpris.

I vores kWh-prisestimater har vi medregnet samtlige omkostninger med undtagelse af abonnement-satsen. En sats, som vi naturligvis også oplyser om, men selvstændigt og altså ikke som en del af den estimerede kWh-sats. 
 

Vores beregningsmodel

Med henblik på at levere et så retvisende sammenligningsgrundlag som overhovedet muligt har vi kreeret vores egen beregningsmodel til at kortlægge de gennemsnitlige kWh-satser for de enkelte elselskaber.

Herunder følger den formel, som vores beregningsmodel benytter sig af:

(strømtillæg + den rene strømpris (et gennemsnit for seneste måned) + transportudgifter (et gennemsnit) + eltariffer + elafgift) x 1,25 (moms)