Spring til indhold

Anmeldelse af
Gasel

gasel screenshot
0
4.1/5
Miljøvenlighed
4/5
Kundeservice
3/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Medlemsfordele
4/5
Pris
5/5

Priser

Vest for Storebælt

2,28

kr./kWh.

Øst for Storebælt

2,71

kr./kWh.

Binding: Ukendt. | Abonnement: 0 kr./md.

Abonnement: 30 kr./md.
Binding: Ukendt.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af Gasel

Gasel logo

Gasel er et elselskab med en skarpt defineret mission – nemlig at tilbyde danskerne grøn strøm til skarpe priser. 

Derudover er gennemsigtighed af stor vigtighed for Gasel. Det er vigtigt for elselskabet, at potentielle kunder klart og tydeligt forstår, hvad de får, og hvad de ikke får, hvis de vælger Gasel som deres el-leverandør. 

Ovenstående ønske spores tydeligt i den tilbudstekst, der fremgår på forsiden. Denne lyder nemlig således:

Mere strøm, Mindre snak 
+10 øre/kWh
Intet abonnement og ingen binding

Med andre ord betyder dette, at hvis du vælger Gasel som din el-leverandør får du strøm, der følger elbørsens her-og-nu-priser + 10 øre/kWh du forbruger.

Vi bifalder enkeltheden og må samtidigt konstatere, at tilbuddet er ganske godt.

En del af Energi Fyn

Gasel er et selvstændigt brand inden for Energi Fyn-koncernen. Kender du ikke Energi Fyn, kan vi fortælle, at det er et af Danmarks største elselskaber, og at netop dette selskab forsyner langt de fleste fynboer med strøm på den ene eller anden måde.

Fordele

Rigtig fint ry på Trustpilot

Fokus på grøn energi

Fine medlemsfordele

En del af stor energikoncern

Ulemper

Risiko for lang telefonkø til kundeservice

Er du sikker på, at Gasel er det rette elselskab for dig?
Hvis ikke, så tjek vores oversigter over:

Er du sikker på, at Gasel er det rette elselskab for dig?
Hvis ikke, så tjek vores oversigter over:

Rigtig fin kundeservice-afdeling

Gasel fortjener ros for deres kundeservice-indsats af flere årsager. Først og fremmest må man sige, at åbningstiderne i den grad er godkendte. Som tingene er lige nu, er kundecentret nemlig åbent 8 timer på langt de fleste hverdage, hvilket er mere end tilfredsstillende.

Derudover fortjener Gasels medarbejdere ros for at have kreeret en masse fint indhold, der besvarer en masse spørgsmål, som både potentielle og nuværende kunder kunne have. 

Det være sig blandt andet spørgsmål om de faste afgifter på el, hvordan man kan følge sit elforbrug som kunde hos Gasel, samt hvor Gasels strøm kommer fra.

Fine medlemsfordele

Gasel præsterer bedre end rigtig mange konkurrenter, når det kommer til parameteret ‘medlemsfordele’. 

Det er nemlig langt fra alle elselskaber, der byder på ekstraordinære medlemsfordele til kunderne, men det gør Gasel. Super fedt! 

Herunder har vi i punktform samlet de – i vores øjne – største medlemsfordele:

 • Få 25 % rabat på entreen til en række dyre- og forlystelsesparker i Danmark
 • Grøn el til indkøbspris
 • Strøm fra danske vindmøller
 • Du får mulighed for at følge dit elforbrug på din mobil via Gasels smarte app
 • Du modtager mails med smarte spareråd.

Et rigtig fint ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har Gasel modtaget over 950 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,3, hvilket svarer til ‘fremragende’. 

Dermed er det vist ikke helt forkert at konkludere, at størstedelen af Gasels kunder i den grad er tilfredse med den service, som Gasel yder.

I de kommende afsnit dykker vi ned, hvad Gasel henholdsvis roses og kritiseres for på Trustpilot.

Hvad roses Gasel for?

En række af de forhold, der i begejstrede vendinger nævnes i mange positivt stemte anmeldelser, er Gasels kundeservice-indsats, elselskabets priser samt gennemsigtigheden, som kendetegner elselskabet.

Flere Trustpilot-anmeldere fortæller, at de har sparet en del på elregningen efter at være skiftet til Gasel. Ydermere roses Gasel af en række anmeldere for at udsende overskuelige regninger, hvorpå det tydeligt fremgår, hvad man som kunde betaler for.  

Hvad kritiseres Gasel for?

Langt de fleste anmeldelser på Gasels Trustpilot-side er positive. 

Dog er der indimellem de mange positive nogle få negativt stemte, og hvis man isolerer disse, kan man se, at et kritikpunkt, der ofte går igen, vedrører lang ventetid på at komme igennem til Gasels kundeservice. Flere anmeldere hævder at have siddet i telefonkø i mere end en time, hvilket naturligvis ikke er tilfredsstillende. 

Derudover får Gasel på puklen for at være lidt for aggressive i forhold til marketing-indsatsen, når der skal rekrutteres nye kunder. 

Flere anmeldere giver nemlig udtryk for, at de har haft irriterende oplevelser med anmassende og belastende sælgere, der ikke har fattet, at et nej betyder nej.  

Kort opsummering

Vi synes, at Gasel gør rigtig mange ting rigtigt som elselskab. Eksempelvis har de fokus på at levere grøn energi til deres kunder til en fair pris. 

Derudover bifalder vi, at Gasel byder på medlemsfordele udover det sædvanlige, og at Gasel har et rigtig fint omdømme på Trustpilot.

Som du sikkert fornemmer, mener vi, at der er mange gode argumenter for at vælge Gasel som sin kommende el-leverandør. 

Gasel logo
4.1/5

4,1/5

Gasel logo
4.1/5

4,1/5

Vigtigt angående priser!

Priserne, der opdateres i begyndelsen af hver måned, skal anses som vejledende af flere årsager:

 1. De beregnes med afsæt i sidste måneds gennemsnitspris for ren strøm. Her bruger vi Nord Pool som kilde.

 2. Der findes forskellige elnetområder i Danmark, og priserne for transport af el varierer disse områder imellem. I vores prisestimater har vi regnet med gennemsnitspriserne for transport i henholdsvis Aarhus (KONSTANT) for vest-priserne og København (Radius) for øst-priserne. 

  Selvom priserne for transport af el varierer fra område til område, påvirker denne variation ikke prisdifferencerne de forskellige elselskaber imellem. Det forholder sig nemlig sådan, at det beløb, du skal betale i transport-udgift, altid vil være betinget af det område, du bor i, og ikke af det elselskab, du har valgt. Med andre ord betyder det, at eksempelvis Norlys- og Nettopower-kunder vil betale det samme i transport-udgifter, hvis de bor i det samme område.

 3. Fra tid til anden foretager elselskaberne justeringer, hvad angår deres abonnement-satser og/eller deres tillægspris pr. kWh.


  Vi gør alt, hvad vi kan for at fange disse justeringer, men der vil være en risiko for, at vi sommetider glipper en eller flere af disse justeringer. Hvis du mistænker, at vi oplyser en misvisende abonnement-sats eller regner med en forkert strømtillægssats, så hiv hellere end gerne fat i os på info@eltjek24.dk, så dykker vi ned i, hvorvidt din mistanke er begrundet eller ej.

At sammenligne elpriser er virkelig ikke nogen let opgave, da det er et ekstremt uigennemskueligt og mudret felt, hvilket blandt andet hænger sammen med, at der er stor forskel på, hvordan de forskellige elselskaber oplyser om deres egne priser.

Nogle elselskaber opererer med stor gennemsigtighed og oplyser om alt fra strømtillæg, afgifter, den rene strømpris og så videre, mens andre udelukkende oplyser sidste måneds gennemsnitlige rene strømpris.

I vores kWh-prisestimater har vi medregnet samtlige omkostninger med undtagelse af abonnement-satsen. En sats, som vi naturligvis også oplyser om, men selvstændigt og altså ikke som en del af den estimerede kWh-sats. 
 

Vores beregningsmodel

Med henblik på at levere et så retvisende sammenligningsgrundlag som overhovedet muligt har vi kreeret vores egen beregningsmodel til at kortlægge de gennemsnitlige kWh-satser for de enkelte elselskaber.

Herunder følger den formel, som vores beregningsmodel benytter sig af:

(strømtillæg + den rene strømpris (et gennemsnit for seneste måned) + transportudgifter (et gennemsnit) + eltariffer + elafgift) x 1,25 (moms)