Spring til indhold

Anmeldelse af
Nettopower

Nettopower screenshot
0
3.6/5
Miljøvenlighed
3.5/5
Kundeservice
3.5/5
Ry blandt forbrugerne
4/5
Medlemsfordele
2/5
Pris
5/5

Priser

Vest for Storebælt

2,31

kr./kWh.

Øst for Storebælt

2,74

kr./kWh.

Binding: Ingen. | Abonnement: 0 kr./md.

Abonnement: 0 kr./md.
Binding: Ingen.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af
Nettopower

Hos Nettopower, der blev stiftet i 2012, opererer man efter devisen: Keep it simple. 

Nettopower udbyder nemlig blot ét produkt – nemlig el med variable priser, og det er ikke noget tilfælde, at Nettopower netop har valgt at udbyde et produkt af denne type. 

Valget er nemlig taget med afsæt i et utal af uafhængige undersøgelser, der alle peger på, at variabel el altid vil være den billigste el-løsning på langt sigt, og lige netop ‘billig’ er en af de ting, som Nettopower bestræber sig på at være. 

Nogle af de andre ting, som elselskabet bestræber sig på at være, er gennemsigtige og pålidelige. 

Variable elpriser… Hvad er det nu lige, at det betyder?

Hvis du er i tvivl om, hvad begrebet ‘variable elpriser’ dækker over, kan vi fortælle, at dette udtryk bruges om elpriser, der følger elbørsen. Hos Nettopower betyder dette konkret, at den pris, man som kunde betaler, er her og nu-el-prisen samt en række afgifter, du ikke kommer udenom, uanset hvilket elselskab du vælger.

Fordele

Hæderligt ry på Trustpilot

Skarpe priser

Dækker hele Danmark

Giver forbrugeren mulighed for at støtte miljøet

Ulemper

Ikke rigtig nogen særlige medlemsfordele

Fin kundeservice-afdeling, men det kniber lidt med kommunikationen…

Hos Nettopower vil man gerne have, at kunderne tænker ‘lave priser’ og ‘god kundeservice’, når de hører brand-navnet. 

Hos Eltjek24.dk efterlyser vi lidt skarpere kommunikation om mulighederne for kundeservice, hvis vi skal stemple den del af Nettopowers forretning som decideret ‘god’. 

På nuværende tidspunkt fremgår det nemlig ikke nogen steder på kundeservice-siden, i hvilke tidsrum du vil kunne træffe kundeservice, og du er faktisk nødt til at scrolle helt ned til bunden for at finde en formular, du skal bruge, sæt du ønsker hjælp. Udfylder du denne, kontakter Nettopower dig på et tidspunkt. 

Klikker du dig i stedet ind på kontakt-siden, vil du kunne læse, at det er muligt at få telefonisk support alle hverdage i tidsrummet 09:00-17:00. Dette må siges at være hæderlige kundeservice-åbningstider, så den del kan man ikke klage over. Dog synes vi, at det er en skam, at disse informationer ikke fremgår på selve kundeservice-siden.

På kontakt-siden finder du ligeledes en oversigt over hyppigt stillede spørgsmål og svarene på disse. Denne sektion er super fin og fortjener ros. Også denne del havde vi dog gerne set integreret på kundeservice-siden.

Ikke mange medlemsfordele

Nettopower er et elselskab for dig, der ønsker skarpe elpriser, fin kundeservice samt regninger, der er til at forstå. Hvis du er på jagt efter et elselskab, der – foruden skarpe priser og god kundeservice – også byder på en masse eksklusive medlemsfordele, er Nettopower ikke ligefrem det oplagte valg. 

Nettopower byder nemlig ikke på nogen deciderede medlemsfordele. Noget, der minder lidt om, er, at du for 9 kroner hver måned, kan støtte den grønne omstilling, men det er faktisk også det eneste tilbud, der dufter en smule af medlemsfordele hos Nettopower, og så er det ovenikøbet en fordel, der koster penge.

Et fornuftigt ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har Nettopower modtaget over 450 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 3,8, hvilket svarer til ‘god’. 

Dette må siges at være ganske hæderligt og et udtryk for, at langt de fleste af Nettopowers kunder er tilfredse med den service, Nettopower yder. 

I de kommende afsnit kigger vi nærmere på, hvad Nettopower henholdsvis roses og kritiseres for.

Hvad roses Nettopower for?

Isolerer man de mest positivt stemte anmeldelser, vil man se, at den ros, der er gennemgående, i høj grad beskæftiger sig med, at der ikke er så meget bullshit hos Nettopower. 

Deres medarbejdere er – ifølge mange Trustpilot-anmeldere – meget ærlige omkring, hvad de sælger, og de regninger, Nettopower sender ud, er lette at afkode og forstå.

Ydermere får Nettopowers medarbejdere en del ros for at være hjælpsomme, venlige, høflige og samarbejdsvillige. 

Hvad kritiseres Nettopower for?

Desværre er det ikke kun rosende ord, man finder på Nettopowers Trustpilot. 

Isolerer man de negativt stemte anmeldelser, kan man se, at den kritik, der hyppigst bemærkes, vedrører udfordringer i forhold til tilbagebetaling til kunder, der har sagt op og – ifølge dem selv – har haft penge til gode hos Nettopower. 

Derudover giver nogle få Trustpilot-anmeldere udtryk for, at de har haft svært ved at trænge igennem til Nettopowers kundeservice i forhold til at få løst presserende udfordringer. 

Kort opsummering

Nettopower er et elselskab, der opererer efter devisen: Keep it simple, og elselskabet er et oplagt valg for dig, der ønsker skarpe priser, gennemsigtighed og en hjælpsom kundeservice-afdeling. 

Nettopower byder nemlig på nogle af markedets skarpeste el-priser. Ligeledes har Nettopower ry for at udsende regninger, der er lette at afkode og forstå. 

Ovenstående er et par stærke argumenter for at pege på Nettopower som sin næste el-leverandør. 

Desværre er der også et par argumenter, der taler imod dette; blandt andet at elselskabet ikke byder på nogen særligt interessante medlemsfordele, og at en del af konkurrenterne gør endnu mere for klimaet, end Nettopower gør. Det betyder dog ikke, at Nettopower slet ikke har fokus på den grønne omstilling, for det har de bestemt. Nogle af konkurrenterne har bare endnu mere fokus på dette område.

Nettopower logo
3.6/5

3,6/5

Nettopower logo
3.6/5

3,6/5

Vigtigt angående priser!

Priserne, der opdateres i begyndelsen af hver måned, skal anses som vejledende af flere årsager:

  1. De beregnes med afsæt i sidste måneds gennemsnitspris for ren strøm. Her bruger vi Nord Pool som kilde.

  2. Der findes forskellige elnetområder i Danmark, og priserne for transport af el varierer disse områder imellem. I vores prisestimater har vi regnet med gennemsnitspriserne for transport i henholdsvis Aarhus (KONSTANT) for vest-priserne og København (Radius) for øst-priserne. 

    Selvom priserne for transport af el varierer fra område til område, påvirker denne variation ikke prisdifferencerne de forskellige elselskaber imellem. Det forholder sig nemlig sådan, at det beløb, du skal betale i transport-udgift, altid vil være betinget af det område, du bor i, og ikke af det elselskab, du har valgt. Med andre ord betyder det, at eksempelvis Norlys- og Nettopower-kunder vil betale det samme i transport-udgifter, hvis de bor i det samme område.

  3. Fra tid til anden foretager elselskaberne justeringer, hvad angår deres abonnement-satser og/eller deres tillægspris pr. kWh.


    Vi gør alt, hvad vi kan for at fange disse justeringer, men der vil være en risiko for, at vi sommetider glipper en eller flere af disse justeringer. Hvis du mistænker, at vi oplyser en misvisende abonnement-sats eller regner med en forkert strømtillægssats, så hiv hellere end gerne fat i os på info@eltjek24.dk, så dykker vi ned i, hvorvidt din mistanke er begrundet eller ej.

At sammenligne elpriser er virkelig ikke nogen let opgave, da det er et ekstremt uigennemskueligt og mudret felt, hvilket blandt andet hænger sammen med, at der er stor forskel på, hvordan de forskellige elselskaber oplyser om deres egne priser.

Nogle elselskaber opererer med stor gennemsigtighed og oplyser om alt fra strømtillæg, afgifter, den rene strømpris og så videre, mens andre udelukkende oplyser sidste måneds gennemsnitlige rene strømpris.

I vores kWh-prisestimater har vi medregnet samtlige omkostninger med undtagelse af abonnement-satsen. En sats, som vi naturligvis også oplyser om, men selvstændigt og altså ikke som en del af den estimerede kWh-sats. 
 

Vores beregningsmodel

Med henblik på at levere et så retvisende sammenligningsgrundlag som overhovedet muligt har vi kreeret vores egen beregningsmodel til at kortlægge de gennemsnitlige kWh-satser for de enkelte elselskaber.

Herunder følger den formel, som vores beregningsmodel benytter sig af:

(strømtillæg + den rene strømpris (et gennemsnit for seneste måned) + transportudgifter (et gennemsnit) + eltariffer + elafgift) x 1,25 (moms)