Spring til indhold

Anmeldelse af
Verdo

Verdo screenshot
0
3.5/5
Miljøvenlighed
4/5
Kundeservice
3.5/5
Ry blandt forbrugerne
4/5
Medlemsfordele
3/5
Pris
3/5

Priser

Vest for Storebælt

2,35

kr./kWh.

Øst for Storebælt

2,78

kr./kWh.

Binding: Ingen. | Abonnement: 25 kr./md.

Abonnement: 25 kr./md.
Binding: Ingen.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af Verdo

Verdos kerneforretning er at udvikle og udbyde bæredygtig kritisk infrastruktur, og hver eneste dag knokler Verdo for at reducere CO2-udslippet i lokalsamfundet med henblik på at få sat et bæredygtigt aftryk på fremtiden. 

Verdo, der er blandt Europas førende leverandører af bæredygtig, certificeret biomasse til industri samt fjernvarmeværker, forsyner i Danmark kunderne med varme, ladestandere, vand og/eller el. 

Verdos profil er mildt sagt grøn. En påstand, der kan underbygges af, at Verdo siden 2009 har formået at reducere CO2-udledningen fra deres kraftvarmeværk med hele 99,3 %.

Verdo er derfor ikke noget tosset valg af elselskab for dig, der – blandt andet via dine forbrugsvaner – ønsker at gøre planeten grønnere og renere. 

Træerne gror dog ikke helt ind i himlen for Verdo. Der er nemlig en række vækstpunkter for dette elselskab, hvilket vi vil nuancere i løbet af resten af anmeldelsen.

Fordele

Fokus på grøn energi

Skarpt tilbud til nye kunder

Byder både på fast og variabel pris

Ulemper

Ikke den laveste pris på markedet

Er du sikker på, at Verdo er det rette elselskab for dig?
Hvis ikke, så tjek vores oversigter over:

Er du sikker på, at Verdo er det rette elselskab for dig?
Hvis ikke, så tjek vores oversigter over:

En kundeservice-afdeling, der kunne være bedre

På papiret ser kundeservice-forholdene på mange måder fornuftige ud. Via Verdos hjemmeside fremgår det nemlig, at kundeservice både kan kontaktes via telefon og mail i tidsintervaller, der de fleste hverdage varer otte timer.

Dette lyder jo ganske godt og er ikke ligefrem noget, som giver anledning til løftede øjenbryn.

Det gør et kig på Verdos Trustpilot til gengæld. Herinde fremgår det nemlig tydeligt, at langt fra alle Verdos kundeservice-medarbejdere er lige kompetente, hvilket vi nok skal vende tilbage til i det afsnit, hvor vi fokuserer på Verdos omdømme på Trustpilot.

Derudover trækker det i vores bedømmelse af Verdos kundeservice en smule ned, at Verdos folk ikke har kreeret en selvstændig FAQ-sektion, hvor de hyppigst stillede spørgsmål relateret til el samt Verdo generelt besvare.

FAQ-sektioner har vi nemlig fundet hos langt de fleste konkurrenter, og vi må altså bare konstatere, at både potentielle kunder, kunder og elselskabet vinder meget med en sådan sektion. 

En god FAQ-sektion kan nemlig spare alle parter for både tid og besvær.

En række fine relevante medlemsfordele

Hvis du vælger Verdo som dit kommende elselskab, kan du se frem til en række fine relevante medlemsfordele. Vi har samlet de – i vores øjne – mest interessante i punktform herunder:

 • Du får altid grøn strøm
 • Du er med til at plante træer og styrke klimaet 
 • Du støtter de lokale foreninger
 • Via Verdos app kan du danne dig et hurtigt overblik over dine eludgifter.

Ovenstående fordele må siges at være ganske fornuftige. Dog kan de ikke ligefrem placeres i kategorien ‘ekstraordinære medlemsfordele’, hvilket ellers er noget, som en række af konkurrenterne byder på. 

At fordelene ikke kan betegnes som værende netop ekstraordinære er da også forklaringen på, hvorfor vi ikke har belønnet Verdo med mere end 3 ud af 5 stjerner i forhold til parameteret ‘medlemsfordele’.

Nogenlunde ry på Trustpilot

I skrivende stund har Verdo modtaget over 360 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 3,7, hvilket svarer til ‘middel’. 

Verdos Trustpilot-side sælger dermed hverken Verdo ekstremt godt eller dårligt.

I de kommende afsnit dykker vi ned i, hvad Verdo roses for af de positivt stemte anmeldere, samt hvad Verdo skoses for af de negativt stemte anmeldere.

Hvad roses Verdo for?

Isolerer man de mest positivt stemte Trustpilot-anmeldelser, vil man se, at den ros, der gennemsyrer disse, i høj grad omhandler indsatsen fra en række servicemedarbejdere, der af flere Trustpilot-anmeldere beskrives som både hjælpsomme, høflige og meget kompetente.

En række kundeservice-folk modtager også rosende gloser på Verdos Trustpilot-side. 

Ydermere er der nogle enkelte Trustpilot-anmeldere, der roser Verdos prisniveau. 

Prisniveauet hos Verdo er da også relativt fornuftig, da Verdo langt fra er den dyreste eludbyder på markedet; dog må vi konstatere, at elselskabet ej heller er den billigste, så hvis du er på jagt efter det billigste elselskab, er Verdo altså ikke svaret.  

Hvad kritiseres Verdo for?

Isolerer man de mest negativt stemte anmeldelser, vil man se, at meget af den kritik, der rettes mod Verdo, tager afsæt i en tilsyneladende lidt sløj kundeservice-afdeling.

Flere anmeldere forklarer i hvert fald, at de har oplevet, at kundeservice ikke rykker på de ting, der ellers bliver aftalt i telefonen, hvilket i nogle tilfælde har ført til situationer, hvor en række kunder har modtaget regninger, som de ikke mener, de skulle have haft.

Derudover forklarer en række negativt stemte anmeldere, at de har modtaget uforståeligt høje regninger. Ydermere er der en række, der brokker sig over et rykkergebyr på 100 kroner, hvilket, de mener, er i den høje ende.

Fornuftige alternativer til Verdo

4.1/5

Binding: Ingen.
Abonnement: 0 kr./md.

Klimavenlig
Populær
3.8/5

Binding: 6 mdr.
Abonnement: 0 kr./md.

God pris
3.7/5

Binding: 6 mdr.
Abonnement: 0 kr./md.

Kort opsummering

Verdo er ikke noget tosset valg af elselskab, hvis du er på jagt efter en-leverandør med en grøn profil, der udbyder strøm til relativt fornuftige elpriser.

Dog forventer vi ikke, at Verdo bliver Danmarks førende elselskab, og det skyldes, at en række af konkurrenterne gør det endnu bedre end Verdo.

En række af de områder, hvor indenfor Verdo må se sig slået af flere konkurrenter, er kundeservice-området, omdømmet på Trustpilot, medlemsgoder samt prisniveau.

Når det kommer til medlemsgoderne, leverer Verdo egentlig en række fine af slagsen; vi må dog bare konstatere, at nogle af konkurrenterne byder på endnu mere interessante og eksklusive medlemsfordele, end Verdo gør.

Verdo logo 300x150
3.5/5

3,5/5

Verdo logo 300x150
3.5/5

3,5/5

Vigtigt angående priser!

Priserne, der opdateres i begyndelsen af hver måned, skal anses som vejledende af flere årsager:

 1. De beregnes med afsæt i sidste måneds gennemsnitspris for ren strøm. Her bruger vi Nord Pool som kilde.

 2. Der findes forskellige elnetområder i Danmark, og priserne for transport af el varierer disse områder imellem. I vores prisestimater har vi regnet med gennemsnitspriserne for transport i henholdsvis Aarhus (KONSTANT) for vest-priserne og København (Radius) for øst-priserne. 

  Selvom priserne for transport af el varierer fra område til område, påvirker denne variation ikke prisdifferencerne de forskellige elselskaber imellem. Det forholder sig nemlig sådan, at det beløb, du skal betale i transport-udgift, altid vil være betinget af det område, du bor i, og ikke af det elselskab, du har valgt. Med andre ord betyder det, at eksempelvis Norlys- og Nettopower-kunder vil betale det samme i transport-udgifter, hvis de bor i det samme område.

 3. Fra tid til anden foretager elselskaberne justeringer, hvad angår deres abonnement-satser og/eller deres tillægspris pr. kWh.


  Vi gør alt, hvad vi kan for at fange disse justeringer, men der vil være en risiko for, at vi sommetider glipper en eller flere af disse justeringer. Hvis du mistænker, at vi oplyser en misvisende abonnement-sats eller regner med en forkert strømtillægssats, så hiv hellere end gerne fat i os på info@eltjek24.dk, så dykker vi ned i, hvorvidt din mistanke er begrundet eller ej.

At sammenligne elpriser er virkelig ikke nogen let opgave, da det er et ekstremt uigennemskueligt og mudret felt, hvilket blandt andet hænger sammen med, at der er stor forskel på, hvordan de forskellige elselskaber oplyser om deres egne priser.

Nogle elselskaber opererer med stor gennemsigtighed og oplyser om alt fra strømtillæg, afgifter, den rene strømpris og så videre, mens andre udelukkende oplyser sidste måneds gennemsnitlige rene strømpris.

I vores kWh-prisestimater har vi medregnet samtlige omkostninger med undtagelse af abonnement-satsen. En sats, som vi naturligvis også oplyser om, men selvstændigt og altså ikke som en del af den estimerede kWh-sats. 
 

Vores beregningsmodel

Med henblik på at levere et så retvisende sammenligningsgrundlag som overhovedet muligt har vi kreeret vores egen beregningsmodel til at kortlægge de gennemsnitlige kWh-satser for de enkelte elselskaber.

Herunder følger den formel, som vores beregningsmodel benytter sig af:

(strømtillæg + den rene strømpris (et gennemsnit for seneste måned) + transportudgifter (et gennemsnit) + eltariffer + elafgift) x 1,25 (moms)