Spring til indhold

Anmeldelse af
go’energi

Goenergi screenshot

Vores vurdering

0
3.5/5
Miljøvenlighed
3.5/5
Kundeservice
4/5
Ry blandt forbrugerne
3/5
Medlemsfordele
2.5/5
Pris
4.5/5

Bliv klogere på vores bedømmelsesproces her.

Priser

Prisestimaterne refererer til eludbyderens billigste
strømprodukt ved et årligt forbrug på 4000 kWh.

Vest for Storebælt

2,22

kr./kWh.

Øst for Storebælt

2,74

kr./kWh.

Binding: Ingen. | Abonnement: 15 kr./md.

Abonnement: 15 kr./md.
Binding: Ingen. 

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende intro til og anmeldelse af go’energi

Go’energi er et elselskab, der er ejet af følgende tre energikoncerner: RAH (beliggende i Ringkøbing), MES (beliggende i Brande) og Thy-Mors Energi (beliggende i Thisted).

Ovenstående tre koncerner var selvstændige indtil juli 2018, hvor de altså fusionerede og blev til go’energi. Hos de involverede parter blev fusionen begrundet med blandt andet følgende årsager:

 • Et samlet selskab er endnu stærkere end tre
 • De tre virksomheder havde mange af de samme værdier.

Simpelt og overskueligt

Hos go’energi har potentielle kunder mulighed for at vælge imellem en række forskellige strømpakker, der minder ganske meget om hinanden. De to mest populære pakker hedder ‘go’spot energi’ og ‘go’spot måned’.

Den store forskel disse pakker imellem er, hvor ofte afregningen finder sted. Med ‘go’spot måned’ afregnes der en gang hver måned, mens der blot afregnes en gang i kvartalet med ‘go’spot energi’.

En yderligere forskel pakkerne imellem er satsen for et abonnement. Hvis du vælger ‘go’spot måned’, skal du betale 30 kroner månedligt for dit abonnement, mens du slipper med 15 kroner månedligt, hvis du går med ‘go’spot energi’.

Ovenstående er de eneste forskelle på de to pakker, for på alle andre områder er de helt ens, og det skal du som forbruger prise dig lykkelig over. Der er nemlig tale om nogle yderst attraktive strømpakker; særligt hvis man kigger på prisen.

Pakkerne er nemlig udformet således, at du som kunde får strøm til indkøbsprisen + 5 øre pr kWh. En så attraktiv pris er der virkelig ikke mange andre elselskaber, der byder på. 

Foruden de to mest populære pakker byder go’energi også på en pakke til dem, der ønsker at tage et klimabevidst strømvalg. 

Go’energi byder nemlig på en pakke, hvor man som kunde er sikret at få klimavenlig strøm fra danske vindmøller. Den store forskel på denne pakke og så de to føromtalte er, at du kommer til betale lidt mere i tillægsbeløb for den strøm, du får.

Ydermere byder go’energi på en pakke, hvorigennem du kan støtte din lokale idrætsklub.

Fordele

Fornuftigt ry på Trustpilot

Mulighed for at vælge grøn strøm

Mulighed for at støtte lokalt

Skarpe priser

Overskuelige strømpakker

Ulemper

Få, men desværre negative anmeldelser på Trustpilot

Ikke nogen stor FAQ-sektion på hjemmesiden

Er du sikker på, at Go’energi er det rette elselskab for dig?
Hvis ikke, så tjek vores oversigter over:

Er du sikker på, at Go’energi er det rette elselskab for dig?
Hvis ikke, så tjek vores oversigter over:

Fin kundeservice-afdeling

Go’energi har en ganske fin kundeservice-afdeling med fornuftige åbningstider. På langt de fleste hverdage er telefonlinjerne nemlig åbne i mere end 8,5 timer, hvilket man på ingen måde kan klage over. Faktisk er der ikke mange af konkurrenterne, der kan matche så lange åbningstider.

Hvis du ikke ønsker telefonisk rådgivning, vejleder go’energis kundeservice-folk dig selvfølgelig også hellere end gerne via mail. 

Ingen prangende FAQ-sektion

Mange konkurrerende elselskaber har kreeret store FAQ-sektioner på deres hjemmesider, hvor de hyppigst stillede spørgsmål besvares.

En sådan sektion finder du desværre ikke hos go’energi – i hvert fald ikke endnu – og det er i vores øjne lidt en skam. 

Med det sagt er det dog værd at nævne, at der findes en række fine informationssider på go’energis hjemmeside. Sider, hvor du blandt andet kan blive klogere på, hvordan du skal forstå din regning, hvordan du skal melde flytning, samt hvad spotpris betyder. 

Ingen medlemsfordele udover det sædvanlige

En række elselskaber byder på medlemsfordele udover det sædvanlige. Eksempler på sådanne fordele kunne være rabatter til en masse butikker, mulighed for at deltage i spændende konkurrencer samt rabatter til en række forlystelsesparker.

Den slags medlemsfordele byder go’energi desværre ikke på. 

Heldigvis er det dog langt fra sikkert, at ekstraordinære medlemsfordele er et vigtigt kriterium for dig i forhold til valg af elselskab. 

Det kan sagtens være, at følgende relevante fordele er tilstrækkelige for at overbevise dig om, at go’energi er det rette match for dig:

 • Ekstremt skarpe priser
 • Mulighed for at støtte lokalsporten
 • Mulighed for at tage et klimabevidst strømvalg
 • Adgang til en yderst tilgængelig kundeservice-afdeling.

Ikke meget information på Trustpilot

I skrivende stund har go’energi blot modtaget to anmeldelser på Trustpilot, hvorfor det ikke rigtigt er muligt for os at sige noget om elselskabets ry blandt forbrugerne med afsæt i data fra denne platform.

Vi håber, at dette med tiden ændrer sig, så vi for alvor kan inddrage denne faktor i vores bedømmelse af go’energi. 

Fornuftige alternativer til go’energi

4.1/5

Binding: Ingen.
Abonnement: 0 kr./md.

Klimavenlig
Populær
3.8/5

Binding: 6 mdr.
Abonnement: 0 kr./md.

Godt ry
3.9/5

Binding: 6 mdr.
Abonnement: 29 kr./md.

Kort opsummering

Go’energi har potentiale til at blive et både stort og meget populært elselskab, da go’energi leverer rigtig fint inden for følgende parametre:

 • Kundeservice-indsats
 • Prisniveau.

Disse to parametre er for mange de vigtigste, når de vælger elselskab, og vi må bare konstatere, at der i skrivende stund ikke er mange andre elselskaber, der er i stand til at matche go’energis tilbud, når det kommer til pris.

Der findes dog også en række parametre, hvor indenfor go’energi kunne gøre tingene endnu bedre. Her tænker vi særligt på medlemsfordele og ryet på Trustpilot. 

Lige nu byder elselskabet nemlig ikke på nogen ekstraordinære medlemsfordele. Ligeledes er det tydeligt, at Trustpilot-siden ikke har været nogen stor prioritet. I skrivende stund er der nemlig blot to anmeldelser på denne, hvorfor vi ikke rigtig – med afsæt i data herfra – kan sige noget generelt om, hvorvidt eksisterende kunder er tilfredse med den service, som go’energi yder.

Goenergi logo
3.5/5

3,5/5

Goenergi logo
3.5/5

3,5/5

Vigtigt angående priser!

Priserne, der opdateres i begyndelsen af hver måned, skal anses som vejledende af flere årsager:

 1. De beregnes med afsæt i sidste måneds gennemsnitspris for ren strøm. Her bruger vi Nord Pool som kilde.

 2. Der findes forskellige elnetområder i Danmark, og priserne for transport af el varierer disse områder imellem. I vores prisestimater har vi regnet med gennemsnitspriserne for transport i henholdsvis Aarhus (KONSTANT) for vest-priserne og København (Radius) for øst-priserne. 

  Selvom priserne for transport af el varierer fra område til område, påvirker denne variation ikke prisdifferencerne de forskellige elselskaber imellem. Det forholder sig nemlig sådan, at det beløb, du skal betale i transport-udgift, altid vil være betinget af det område, du bor i, og ikke af det elselskab, du har valgt. Med andre ord betyder det, at eksempelvis Norlys- og Nettopower-kunder vil betale det samme i transport-udgifter, hvis de bor i det samme område.

 3. Fra tid til anden foretager elselskaberne justeringer, hvad angår deres abonnement-satser og/eller deres tillægspris pr. kWh.


  Vi gør alt, hvad vi kan for at fange disse justeringer, men der vil være en risiko for, at vi sommetider glipper en eller flere af disse justeringer. Hvis du mistænker, at vi oplyser en misvisende abonnement-sats eller regner med en forkert strømtillægssats, så hiv hellere end gerne fat i os på info@eltjek24.dk, så dykker vi ned i, hvorvidt din mistanke er begrundet eller ej.

At sammenligne elpriser er virkelig ikke nogen let opgave, da det er et ekstremt uigennemskueligt og mudret felt, hvilket blandt andet hænger sammen med, at der er stor forskel på, hvordan de forskellige elselskaber oplyser om deres egne priser.

Nogle elselskaber opererer med stor gennemsigtighed og oplyser om alt fra strømtillæg, afgifter, den rene strømpris og så videre, mens andre udelukkende oplyser sidste måneds gennemsnitlige rene strømpris.

I vores kWh-prisestimater har vi medregnet samtlige omkostninger med undtagelse af abonnement-satsen. En sats, som vi naturligvis også oplyser om, men selvstændigt og altså ikke som en del af den estimerede kWh-sats. 
 

Vores beregningsmodel

Med henblik på at levere et så retvisende sammenligningsgrundlag som overhovedet muligt har vi kreeret vores egen beregningsmodel til at kortlægge de gennemsnitlige kWh-satser for de enkelte elselskaber.

Herunder følger den formel, som vores beregningsmodel benytter sig af:

(strømtillæg + den rene strømpris (et gennemsnit for seneste måned) + transportudgifter (et gennemsnit) + eltariffer + elafgift) x 1,25 (moms)

Sådan tjener vi penge

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes affiliate-marketing.

Med andre ord betyder det, at vi sommetider tjener penge, hvis en af vores besøgende tilmelder sig et af de elselskaber eller en af de ladeløsningsudbydere, vi fremhæver.

At vi er et kommercielt foretagende betyder dog ikke, at du ikke kan stole på os. Intet er nemlig vigtigere for os end at rådgive vores besøgende så godt og reelt som overhovedet muligt, og derfor har vi også indført en række processer, som sikrer, at kommercielle interesser aldrig kommer til at influere negativt på vores evne til at rådgive reelt og oprigtigt.

I den henseende er det værd at nævne, at vi altid vurderer og anmelder et elselskab, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde. Ligeledes er det værd at bemærke, at vi promoverer en del elselskaber samt ladeløsningsudbydere, som vi endnu ikke har kommercielle aftaler med, fordi vi mener, at det er i forbrugerens interesse, at denne præsenteres for disse elselskaber samt ladeløsninger.

Ydermere er det også værd at nævne, at en række af de elselskaber, vi rent faktisk har kommercielle aftaler med, ikke optræder på vores oversigter over de bedste, billigste eller grønneste elselskaber, da vi ikke mener, at de pågældende elselskaber gør det tilstrækkeligt godt inden for de parametre, vi bedømmer med afsæt i. 

Sagt på en anden måde: Bare fordi et elselskab eller en ladeløsningsudbyder har et affiliate-program, er dette ikke ensbetydende med, at elselskabet/ladeløsningsudbyderen automatisk er sikret promovering hos os.

Et overblik over vores samarbejdspartnere

Det er ingen hemmelighed, at vi forsøger at etablere kommercielle aftaler med så mange elselskaber samt ladeløsningsudbydere som muligt.

På nuværende tidspunkt har vi kommercielle aftaler med følgende elselskaber samt ladeløsningsudbydere: NRGi, AURA, Nettopower, Energi+, Modstrøm, OK, Vest Energi, Norlys, Gasel, Kärnful Energi, Velkommen, EnergiFyn, b.energy, Energidrift, Greenbow, go’energi, LOAD, Zapp Mobility, Power Fuel, Wattoo, El & VVS, Proshop og iWatt.